Häbi nendele inimestele, kes ei suuda teiste tehtut hinnata

, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabakutseline kirjanik ja ajakirjanik Vello Jaska
Vabakutseline kirjanik ja ajakirjanik Vello Jaska Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Lugesin hiljuti Lõuna-Eesti Postimehest, et Tõrva kultuuritegelased olevat Voldemar Kuslapile Mari Kulli nimelise kultuuripreemia andmisest väga nördinud. No huvitav oleks teada, kes need Tõrva linna või piirkonna kultuuritegelased siis on, keda tuntud ja tunnustatud laulja ning näitleja premeerimine nii väga riivas, et sellest kohe selline sensatsioon tekitada.

Olen sel teemal mitme nimeka inimesega rääkinud ja nemad kõik on olnud seda meelt, et Voldemar Kuslap oleks pidanud selle tunnustuse isegi varem saama. Igal juhul palju varem kui mitmed teised selle autasu pälvinud tegelased. (Varem pole Kuslapi kandidatuuri preemiale esitatud – toim.)

Oleme mõlemad Mari Kulli õpilased: Voldemar Kuslap esimene, kellel õnnestus tippu tõusta; mina viimane, kelle õpingud karm saatus ootamatult vara lõpetas. Kõigest hoolimata on minu lugupidamine mu ühe lemmikõpetaja Mari ja ka minu kuulsa kaasõpilase Voldemari vastu jäägitu ja siiras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles