Tõrvale valitakse taas noortevolikogu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva noortevolikogu esimees Edgar Metsar ja aseesimees Kadriann Kalamees.
Tõrva noortevolikogu esimees Edgar Metsar ja aseesimees Kadriann Kalamees. Foto: Tõrva LInnavalitsus

Esmaspäevast kuni veebruari lõpuni saab kandideerida Tõrva valla noortevolikogusse nii üksikkandidaadina kui ka mitmekesi valimispundis.

„Usun, et uus valimispuntide süsteem peaks aitama noortel paremini oma ideid koondada ja ühtsete ideede eest seista,“ ütles noortevolikogu esimees Edgar Metsar. „Tahame kaasata Tõrva valla noortevolikogusse võimalikult palju noori erinevatest valla kohtadest selleks, et noortevolikogu ei jääks ainult Tõrva linna keskseks.“

Tõrva noortevolikogusse saavad alates 5. veebruarist kuni 28. veebruarini kandideerida 14-26 aastased Tõrva valla noored. Valida saavad 12-26 aastased noored.

„E-hääletamine algab 19. märtsil ning valimised saavad lõppakordi 6. aprillil. Seejärel loeb valimiskomisjon hääled kokku ning juba 1. mail 2018 astub ametisse Tõrva valla noortevolikogu V koosseis ja Tõrva valla esimene noortevolikogu koosseis,“ lisas Metsar.

Senine Tõrva linna noortevolikogu on seitsme aasta jooksul korraldanud lauajalgpalli turniirni, mälumängu Heliaju, inspiratsioonipäeva kui ka kaasa rääkinud erinevate teemade juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles