Tartumaal hukkus mootorsaaniõnnetuses 36-aastane mees

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaal hukkus mootorsaani juht.
Tartumaal hukkus mootorsaani juht. Foto: Politsei

Esmaspäeva õhtupoolikul juhtus Tartumaal raske liiklusõnnetus, kus hukkus mootorsaaniga teelt välja sõitnud 36-aastane mees.

Õnnetusest Tartumaal Peipsiääre vallas Linaleo külas teatati häirekeskusele kella 17.05 paiku. Esialgsetel andmetel kaldus Haapsipea küla poolt Alatskivi-Kokkora tee suunas liikunud mootorsaan paremkurvis seni teadmata põhjusel teelt välja ning põrkas vastu puud.

Kokkupõrge olid sedavõrd ränk, et meedikud ei suutnud õnnetuses raskelt viga saanud mehe elu päästa.

Tartumaal hukkus mootorsaaniõnnetuses 36-aastane mees.
Tartumaal hukkus mootorsaaniõnnetuses 36-aastane mees. Foto: Politsei

Sündmuskohal töötanud politsei selgitas, et saanil sõitnud mees omas juhtimisõigust, tema kainus selgitatakse ekspertiisi käigus. Avarii juhtus kurvilisel külavahelisel teelõigul, kus teeolud olid talvisele ilmale omased ehk sõidutee oli lumega kaetud, nähtavus sel teelõigul oli hea.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Baldur Pilden ütles, et edasises uurimises selgitatakse, miks ja kuidas raske õnnetus juhtus ning millised tegurid võisid viia surmaga päädinud avariini.

„Erinevate ekspertiiside käigus selgitatakse muuhulgas sedagi, kas mootorsaan oli tehniliselt korras. Praeguseks on teada, et kaitsekiivrit mootorsaanil sõitnud mees ei kandnud,“ lisas Pilden.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles