Serviti sai Balti liigas esimese kaotuse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatolii Chezlov (punases) viskas mängus 6 väravat.
Anatolii Chezlov (punases) viskas mängus 6 väravat. Foto: Helin Potter

Pühapäeval lõppes Põlva Serviti võitude seeria Balti Liigas. kui võõrsil tuli Granitas-Karys Kaunaselt vastu võtta kaotus 31 : 34.

«Mängisime punkt-punktis, kuid läbivalt oli mänguinitsiatiiv vastase käes. Olime hädas pallikaotuste ja vastase väravavahiga, kelle tõttu jäi 7 korral 1 : 1 olukord realiseerimata. Ka Denis Lõokene oli 1 : 1 olukordade lahendamisel edukas, kuid jäi hätta kaug- ja äärevisete tõrjel. Vastane surus meile peale oma mängu, mistõttu kasutasime ka 7 : 6 mängutaktikat. See tõi edu, kuid võiduks sellest ei piisanud,» analüüsis treener Kalmer Musting.

Kaunases panustasid Martin Grištsuk ja Anatolii Chezlov 6 väravaga, Henri Sillaste lisas 5, Kristjan Muuga, Raiko Rudissaar, Ülljo Pihus ning Carl-Eric Uibo 3 ja  Hendrik Varul ning Sander Sarapuu ühe tabamuse.

Algaval nädalal saavad mõlemad Põlva meeskonnad puhata. Meistriliiga vaheturniiri mängud algavad Coop Põlvale 14. veebruaril, kui kohtutakse võõrsil Viljandi HC-ga. Serviti kohtub aga 15. veebruaril Mesikäpa hallis vana rivaali HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles