Daisy Kudre täitis suurvõistlustel eesmärgi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daisy Kudre saavutas EMil 10. koha.
Daisy Kudre saavutas EMil 10. koha. Foto: Eesti Orienteerumisliit

Bulgaarias suusaorienteerumise EMi lühirajal jõudis Värskast pärit Daisy Kudre esikümnesse, saavutades tihedas konkurentsis 10. koha, andis teada Eesti Orienteerumisliit.

Võitis taas ülivõimsalt Tove Alexandersson (25.11), kellele venelanna Maria Ketškina kaotas 1.03 (26.14). Pronksile tuli Linda Lindkvist Rootsist (26.24, +1.13).

Kudre kaotas Alexanderssonile 8,8km pikkusel 16 kontrollpunktiga rajal, kus tõusumeetreid kokku 180, täpselt 3 minutit.

«Tänane võistlus oli väga põnev: miinuskraadid olid teinud lumele kooriku ning kuna võistlus kulges peamiselt lagedatel aladel, sai igalt poolt otse sõita. See nõudis aga ülimalt hoolikat kaardilugemist, kuna vead olid kerged tulema. Olen enda sõiduga väga rahul: sõitsin enesekindlalt ja vajadusel võtsin hoo maha. Hea emotsiooni tõi ka 10. koht, kuna TOP 10sse pääsemine oli mul EMil suur eesmärk,» vahendas orienteerumisliit Kudre muljeid.

Daisy õel Doris Kudrel kogunes kaotust kiiremale 4.14 (29.25) ning ta sai 16. koha. Doris Kudre tõdes, et tundis kehas veel väsimust eilsest sprinditeatest ning sõita oli täna füüsiliselt raske.

«Võib-olla oligi see hea, kuna mul oli kogu aeg nö käsipidur peal ning suutsin vigu vältida,» leidis ta olukorrast ometi kasu. «Sekundeid oleks saanud siit-sealt küll võita, aga tegelikult olen lõppkohaga väga rahul,» kinnitas ta.

Evely Kaasiku sai 30. koha (35.10, +9.59) ja Jonne Rooma 31. koha (35.56, +10.45).

Tasavägise võistluse meeste arvestuses võitsid venelased, pronksile tuli korraldajate rõõmuks Bulgaaria esindaja Stanimir Belomazhev. Mattis Jaama sai 29. ja Kevin Hallop 51. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles