Lootose võistkonnad jõudsid kodus esikolmikusse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Lootose mängijad kodusel turniiril
FC Lootose mängijad kodusel turniiril Foto: FC Lootos

Põlvas Mesikäpa hallis mängiti 10.–11.veebruaril kuuendat korda saalijalgpalliturniir Põlva CUP. Laupäeval võistlesid naiskonnad ja pühapäeval meeskonnad.

Naiskondade turniiril saavutas Põlva Lootos Tartu SK 10 Premiumi ja JK Tallinna Kalev U17 järel kolmanda koha. Neljas oli FC Elva, viies FC Otepää, kuues Põlva Lootos U17 ning seitsmes harrastajate Rahvaliiga võistkond Lootose Vutid. Parim väravavaht oli Birgit Rammo (FC Lootos U17). Turniiri ilusaima värava lõi Laura Unt (Lootose Vutid).

FC Lootos 1. võistkonnas mängisid Karina Piirimaa, Kristin Kukli, Merili Tamm, Keidi Käis, Getter Lepp, Kirta Talgre, Johanne Luik, Keitlyn Metsmaa, Katariina Kinnunen, Keiju Planken ja Kärt Hüdsi. Nende treener on Kaido Kukli.

Pühapäeval mängisid meeskonnad. Põnevas lõpuheitluses võitis FC Elva teine võistkond 13p. Teine oli Põlva FC Lootos, kolmas Värska Originaal, neljas FC Otepää, viies Põlva FC Lootos II ja 6. FC Elva U17.

Turniiri ilusaima värava lööja au sai Henrik Kummer (Värska Originaal).

FC Lootos hõbedases võistkonnad mängisid Jürgen Juks, Remi Oper, Rene Oper, Priit Rahuelu, Martin Adusoo, Helander Vist, Reno Palmik, Miko Saarniit, Risto Saarniit, Carlos Mathias Vaher. Treener on Kaido Kukli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles