AINULT TELLIJALE

Lõuna-Eesti tippkokad katavad presidendi vastuvõtul peolaua

  • Ene Roger Põlvast on presidendi kantseleiga koostööd teinud varemgi.
  • Koit Uustalul Otepäält täitub ammune unistus.
  • Õed Visselid on vastuvõtu ajal kõik kolmekesi köögis.

Ene Rogeril saab Pesa hotelli restoranis peakoka ametis täis kaks aastat. Enne seda oli ta 1995. aastast saati samas kohas kokk.

FOTO: Indrek Sarapuu

Kolm Lõuna-Eesti tippkokka on ühed vähestest väljavalitutest, kes saavad 24. veebruaril suure au ja tunnustuse osaliseks – valmistada Eesti Vabariigi 100. aastapäeva vastuvõtuks tuhandeid suupisteid.

Sel tähtsal päeval Eesti Rahva Muuseumis (ERM) toimuval vastuvõtul on head ja paremat valmistamas teiste seas ka Lõuna-Eesti tippkokad. Need on GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu, Võro- ja Setomaalt Kolme Sõsara Hõrgutiste üks loojatest Kerti Vissel ning Põlvas asuva Pesa hotelli restorani peakokk Ene Roger.

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

Tagasi üles