Lõuna-Eesti tippkokad katavad presidendi vastuvõtul peolaua

Ene Rogeril saab Pesa hotelli restoranis peakoka ametis täis kaks aastat. Enne seda oli ta 1995. aastast saati samas kohas kokk. FOTO: Indrek Sarapuu

Kolm Lõuna-Eesti tippkokka on ühed vähestest väljavalitutest, kes saavad 24. veebruaril suure au ja tunnustuse osaliseks – valmistada Eesti Vabariigi 100. aastapäeva vastuvõtuks tuhandeid suupisteid.

Tellijale Tellijale

Sel tähtsal päeval Eesti Rahva Muuseumis (ERM) toimuval vastuvõtul on head ja paremat valmistamas teiste seas ka Lõuna-Eesti tippkokad. Need on GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu, Võro- ja Setomaalt Kolme Sõsara Hõrgutiste üks loojatest Kerti Vissel ning Põlvas asuva Pesa hotelli restorani peakokk Ene Roger.

20.09.2021 22.09.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto