Lõuna-Eesti tippkokad katavad presidendi vastuvõtul peolaua

Ene Rogeril saab Pesa hotelli restoranis peakoka ametis täis kaks aastat. Enne seda oli ta 1995. aastast saati samas kohas kokk.

FOTO: Indrek Sarapuu

  • Ene Roger Põlvast on presidendi kantseleiga koostööd teinud varemgi.
  • Koit Uustalul Otepäält täitub ammune unistus.
  • Õed Visselid on vastuvõtu ajal kõik kolmekesi köögis.

Kolm Lõuna-Eesti tippkokka on ühed vähestest väljavalitutest, kes saavad 24. veebruaril suure au ja tunnustuse osaliseks – valmistada Eesti Vabariigi 100. aastapäeva vastuvõtuks tuhandeid suupisteid.

Sel tähtsal päeval Eesti Rahva Muuseumis (ERM) toimuval vastuvõtul on head ja paremat valmistamas teiste seas ka Lõuna-Eesti tippkokad. Need on GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu, Võro- ja Setomaalt Kolme Sõsara Hõrgutiste üks loojatest Kerti Vissel ning Põlvas asuva Pesa hotelli restorani peakokk Ene Roger.

Loe kõiki artikleid

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

Loe ka neid

Tagasi üles