R, 19.08.2022

Lõuna-Eesti tippkokad katavad presidendi vastuvõtul peolaua

Maarius Suviste
, reporter
Lõuna-Eesti tippkokad katavad presidendi vastuvõtul peolaua
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Ene Rogeril saab Pesa hotelli restoranis peakoka ametis täis kaks aastat. Enne seda oli ta 1995. aastast saati samas kohas kokk.
Ene Rogeril saab Pesa hotelli restoranis peakoka ametis täis kaks aastat. Enne seda oli ta 1995. aastast saati samas kohas kokk. Foto: Indrek Sarapuu

Kolm Lõuna-Eesti tippkokka on ühed vähestest väljavalitutest, kes saavad 24. veebruaril suure au ja tunnustuse osaliseks – valmistada Eesti Vabariigi 100. aastapäeva vastuvõtuks tuhandeid suupisteid.

Sel tähtsal päeval Eesti Rahva Muuseumis (ERM) toimuval vastuvõtul on head ja paremat valmistamas teiste seas ka Lõuna-Eesti tippkokad. Need on GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu, Võro- ja Setomaalt Kolme Sõsara Hõrgutiste üks loojatest Kerti Vissel ning Põlvas asuva Pesa hotelli restorani peakokk Ene Roger.

Märksõnad
Tagasi üles