Valga lasteaeda tabas veeavarii

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikul võis lasteaia ees näha ühe sissepääsu juures veeavariist teatavat silti ning palvet kasutada järgmist sissepääsu.
Hommikul võis lasteaia ees näha ühe sissepääsu juures veeavariist teatavat silti ning palvet kasutada järgmist sissepääsu. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valga lasteaias Buratino toimus täna varahommikul veeavarii, mille põhjustas maa all katki läinud veetoru.

Veetoru asus väljaspool maja ja lasteaia igapäevatööd avarii ei seganud. Aktsiaselts Valga Vesi tegeleb veevarustuse taastamisega.

Valga vallavalitsuse kommunikatsioonijuhi Kaja Mõtsa sõnul on esmalt vaja Elektrileviga koostöös tuvastada maa sees asuva elektrikaabli asukoht, seejärel saab alustada kaevamisega normaalse veevarustuse taastamiseks.

"Praegu läheb üles ajutine lahendus, lapsed koju ei pea jääma. Kõrvalkinnistult tuuakse ajutine veetoru, mis lasteaeda veega varustab. Õhtul pärast lasteaia sulgemist ühendatakse see lahti, sest lubas palju miinuskraade. Veel enne lõunat saavad Valga Vee juht ja asevallavanemad Enno Kase ja Kalmer Sarv kolmekesi kokku, et neid asju kiiresti lahendada," lausus Mõts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles