Kergejõustiklased katsusid Tallinnas rammu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õilme Võro saavutas 60 meetri jooksus U23 vanuseklassis Eesti meistritiitli.
Õilme Võro saavutas 60 meetri jooksus U23 vanuseklassis Eesti meistritiitli. Foto: Tomi Saluveer / LEPM

Tallinnas selgusid Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti U23, U20 ning U18 talvised meistrid kergejõustikus. Üks meistritiitel tuli ka Lõuna-Eestisse.

Lõunaeestlastest hoolitses kõige parema tulemuse eest Õilme Võro kergejõustikuklubist Lõunalõvi. Tulemusega 7,58 sekundit saavutas ta 60 meetri jooksus U23 vanuseklassis Eesti meistritiitli. Samal distantsil sai SK Maret-Sport esindaja Kadi Kaart viienda koha.

Lisaks võitis Võro ka hõbemedali 200 meetri jooksus tulemusega 24,54 sekundit. Klubikaaslane Kristel-Liis Jõendi saavutas samal distantsil viienda koha. Jõendi kontole jäi veel viies koht 400 meetri jooksus.

Naiste U23 võistlusklassis heitlesid end kolmandale kohale veel Kadi Kaart 60 meetri tõkkejooksus (9,19 sekundit) ning Tuule Müürsepp kuulitõukes (11.92 meetrit). Kaugushüppes sai Kadi Kaart viienda koha.

Meeste samas vanuseklassis hoolitses parima tulemuse eest Martin Paakspuu kergejõustikuklubist Lõunalõvi, saavutades neljanda koha kõrgushüppes.

U20 vanuserühmas võitles naiste arvestuses endale kolmikhüppes tulemusega 11.10 meetrit kolmanda koha välja Kerin Urbanik.

Meeste arvestuses sai KJK Lõunalõvi esindaja Rolf Robert Peebo kolmanda koha kuulitõukes (15.34). U20 vanuseklassis tegid korraliku võistluse veel ka Renalt Mäesaar (KJK Lõunalõvi), Janar Keit Jaakson (SK Maret-Sport), Erki Ernits (Lõunalõvi), Keit Mariet Jürgens (Maret-Sport) ning Laura Trašanov (Maret-Sport).

U18 võistlusklassis saavutas SK Maret-Sport esindaja Gregor Lepik kõrgushüppes teise koha, ületades kõrguse 1.86 meetrit. Klubikaaslane Taavi Eistre tuli sama tulemusega kolmandale kohale. Lepik saavutas veel üheksanda koha kuulitõukes.

Viimase medali tõi lõunaeestlastele Kristjan Kesselmann (Lõunalõvi), kes kolmikhüppes saavutas 12.42 meetriga kolmanda koha. SK Maret-Spoort esindaja Karl Kristjan Kajak saavutas sama tulemusega neljanda koha. Kajaki kontole jäi veel ka üheksas koht 400 meetri jooksus ja kümnes koht kuulitõukes.

Poiste samas vanuseklassis jõudsid oma saavutustega esikümnesse veel Ragnar Kolesnikovs (SK Viraaž) ja Talis Timmi (Lõunalõvi).

Tüdrukute U18 vanuseklassis saavutas Marite Mäesaar (Lõunalõvi) 400 meetri jooksus viienda ning 800 meetri jooksus neljanda koha. Klubikaaslane Agate Tillmann pidi 400 meetri jooksus aga leppima seitsmenda kohaga. Grete Hollo (Lõunalõvi) saavutas teivashüppes neljanda ning Katre Marit Liiv (SK Viraaž) kuulitõukes kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles