Mulgid sõbrapäeval Põlva noortele armu ei andnud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalmer Musting küll suunas meeskonda, kuidas oskas, kuid seekord tarkusterad võitu ei toonud.
Kalmer Musting küll suunas meeskonda, kuidas oskas, kuid seekord tarkusterad võitu ei toonud. Foto: Helin Potter

Sõbrapäeval kohtus Coop Põlva meistriliiga vaheturniiril mulkide pealinnas Viljandi HCga, kus mulgid hoolimata sõbrapäevast noortele ei halastanud ning põlvakatel tuli vastu võtta kaotus 28 : 37.

«Jäime 1. poolajal pidevalt kolme-nelja väravaga maha. Esimene poolaeg oli enam-vähem, kuigi tegime palju lihtvigu. Alla jäime vastaste visete blokeerimisel,» tõdes põlvalaste treener Kalmer Musting pärast mängu.

Kui 1. poolaja suutsid Põlva mehed veel enam-vähem mängus püsida, siis 2. poolaja alguses jäädi hätta vastase kiirrünnakutega ega suudetud ohjeldada Mikk Varikut ja Andrei Khapali.

«Probleeme oli meeskonnal nii kaitsesse tagasijooksu kui ka vastase äärte kinnivõtmisega. Täna ei olnud kaitse tasemel ja väravaht aitas ka meeskonda vähe. Samas rünnak toimis enam-vähem. Kokkuvõttes oli täna palju tehnilist praaki ja meeskonnal ei olnud sellist häälestatust, mis oleks lubanud täna Viljandiga kui võrdse võrdsega mängida. Teisel poolajal läks Viljandi oma teed,» analüüsis Musting peale mängu.

Väravaid tõi Põlvale kaheksa meest: Tõnis Kase 6, Alfred Timmo 5, Mathias Rebane, Mihkel Muld 4, Priit Jõks 3, Marken Järv, Markel Veiko, Tõnu Jõks 2.

Midagi kerget ei oota Coop Põlvat ka ees tuleval nädalal, kui kohtutakse Mesikäpa hallis kolmapäeval Põlva ning 1. märtsil Kehra Horizon Pulp&Paperiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles