Südikas esinemine viis stuudio Joy tantsutrupid Lätis finaali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik kolm rühma, nende hulgas B-Boys Squadi noormehed, valis žürii edasi finaali, mis saab teoks 23. märtsil Ogres.
Kõik kolm rühma, nende hulgas B-Boys Squadi noormehed, valis žürii edasi finaali, mis saab teoks 23. märtsil Ogres. Foto: Samanta Kukurīte

Kolmapäeval olid Valga stuudio Joy tantsurühmad võistlustules Valmieras, kus teoks sai Lätimaa noorte tantsukonkursi Val­miera regiooni voor. Valgast osales kolm truppi.

«Kuna meie rühmades tantsib hulgaliselt noori Lätimaalt ja üks juhendajatestki, Linda Mila, on Lätimaalt, otsustasime osaleda lisaks Eesti Koolitantsule ka Lätis noorte tantsufestivalil. Seal võisteldakse kolmes vanusekategoorias: 1.–4. klass, 5.–9. klass ja gümnasistid,» selgitas stuudio juht Marina Jerjomina.

Tema sõnul võeti nende truppide esinemine Valmieras väga soojalt vastu. «Terve saalitäis rahvast elas meie tantsijatele kaasa ning neid toetati ergutushüüete ja suure aplausiga. Lapsed andsid endast maksimumi ning esinesid väga julgelt ja emotsionaalselt. Jäin nendega väga rahule,» sõnas Jerjomina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles