Ester Karuse: tahtsin tõestada, et poliitika pole vaid meeste mäng (1)

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vallavolikogu liige Ester Karuse arvab, et naised võiks Eesti poliitikas aktiivsemalt kaasa lüüa. Samas ei poolda ta näiteks sookvoote.
Valga vallavolikogu liige Ester Karuse arvab, et naised võiks Eesti poliitikas aktiivsemalt kaasa lüüa. Samas ei poolda ta näiteks sookvoote. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kuigi sügisestel valimistel pääses Ester Karuse pea 200 hääle toel Valga vallavolikokku, peab ta end poliitikas veel algajaks. Küll aga on ta Keskerakonda kuuluv noor naine seisukohal, et Eesti on teel õiges suunas – kui ehk aktsiisipoliitika välja arvata.

Kogusite valimistel rohkem hääli kui mõnigi aastakümneid kohalikus poliitikas kaasa löönud inimene. Mis tõi ühe noore naise poliitikasse?

Pigem on see minule siiski praegu kõrvaltegevus. Samas ei saa salata, et poliitika on uus ja huvitav väljakutse. Igapäevaelus olen siiski logistik, kes suhtleb klientidega ja tegeleb vedude koordineerimisega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles