Töötukassa ja Tõrva Tarbijate Ühistu allkirjastasid koostööleppe

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Tõrva Tarbijate Ühistu juhatuse liige Ilona Leetma allkirjastasid Tõrvas koostööleppe.
Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Tõrva Tarbijate Ühistu juhatuse liige Ilona Leetma allkirjastasid Tõrvas koostööleppe. Foto: Kristiina Palm

Täna allkirjastasid Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Tõrva Tarbijate Ühistu juhatuse liige Ilona Leetma Tõrvas koostööleppe.

Töötukassa Valgamaa osakonna juhataja Merike Metsavas ütles, et koostöö Tõrva Tarbijate Ühistuga kestnud pikki aastaid ja olnud alati meeldiv.

„Tööandja on alati valmis vabad töökohad täitma töötukassa klientidega, andes võimaluse end tõestada nii vähese töökogemusega noortele kui olles paindlik vähenenud töövõimega inimeste töö korraldamisel. Just suur paindlikkus on see, mis Tarbijate Ühistust paljudest teistest tööandjatest eristab. Tööandja kasutab aktiivselt e-töötukassat, pakub võimalusi proovitööks ja tööpraktikaks ning rakendab töötukassa kliente tööle palgatoetusega.  Tööandja on osalenud töötukassa korraldatud töömessidel, teabepäevadel ning tutvustanud ettevõtte laienemist ka piirkondlikul infopäeval,“ rääkis Metsavas.

Tõrva Tarbijate Ühistu on Coop Eesti Keskühistusse kuuluv jaekaubandusettevõte, mis tegutseb Valgamaal. Ühistule kuulub 12 toidu- ja esmatarbekauplust ning ehitusmaterjalide kauplus. Ettevõte annab hetkel tööd 100-le töötajale. 2018 aastal ettevõte laieneb, rajatakse täiesti uus kaubanduskeskus ning lisandub viiendiku jagu uusi töökohti.

Koostöölepe Tõrva Tarbijate Ühistuga on töötukassa jaoks neljakümnes. Koostöölepete sõlmimist alustas töötukassa 2012. aastal ja eesmärk on jõuda koostöölepeteni kõigi põhivaldkondade suurte ettevõtetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles