Tõrva keskväljak saab aastapäevaks liiklejatele avatuks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva keskväljaku ehituses muutub palju iga päevaga. Nüüdseks on püsti musta värvi kellatorn (esiplaanil) ning tõrvaahi, mis sellele pildile ei mahtunud. Taamal maas on musta värvi dekoratiivelemendid, mis saavad värvilise valgustuse. Nende külgedele saab üles panna kuulutusi ja näitusi ning nende vahele paigaldatakse valgustatud trossvõrgustik.
Tõrva keskväljaku ehituses muutub palju iga päevaga. Nüüdseks on püsti musta värvi kellatorn (esiplaanil) ning tõrvaahi, mis sellele pildile ei mahtunud. Taamal maas on musta värvi dekoratiivelemendid, mis saavad värvilise valgustuse. Nende külgedele saab üles panna kuulutusi ja näitusi ning nende vahele paigaldatakse valgustatud trossvõrgustik. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kuigi tööd jätkuvad kevadeni, saab Tõrva keskväljak põhilises osas plaanitud ajaks ehk vabariigi sünnipäevaks valmis. Väljakule ligipääs võimaldatakse nii jalakäijatele kui ka autodele.

Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni sõnul on tööd üldjoontes graafikus, kuigi mõni takistus on valmimist aeglustanud. Näiteks tuli ümber tõsta hulk maas olevaid kaableid. «Selliste projektidega tuleb ette asju, mida pole võimalik ette näha. Elektrikaablid, mis olid piki Kevade tänavat ja samamoodi Telia kaablid, mille üle meil võim puudus. Pidime ootama Elektrilevi kaablite ümbertõstmist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles