Tõrva pidustustel saab hinnata ka valla uut sümboolikat

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva lipp, mis varsti uue vastu välja vahetatakse.
Tõrva lipp, mis varsti uue vastu välja vahetatakse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva vabariigi aastapäeva pidustustel paneb vald uue bussijaama ruumides ühtlasi välja uue valla lipu ja vapi kavandid, saamaks teada inimeste meelsust.

Nagu teisedki vallad, on Tõrva pärast ühinemist otsimas uut sümboolikat. Vabariigi aastapäeval peetavatel keskväljaku avapidustustel pannakse uude bussijaama välja lipu ja vapi kavandid, mida esitati konkursile 44.

Kuigi lõpliku otsuse teeb žürii, saavad inimesed vallale väljendada oma eelistusi. "Inimestel on võimalik oma lemmiku poolt hääl anda, kuigi lõpliku otsuse teeb žürii ja rahvahääletust me ametlikuna ei tee. Paneme kokku hindamiskomisjoni, kuhu kuuluvad nii volikogu, noortevolikogu kui huvigruppide esindajad," lausus vallavanem Maido Ruusmann.

Hindamiskomisjon koguneb uut sümboolikat valima järgmisel nädalal.

Tõrvas toimub laupäeval ehk vabariigi 100. sünnipäeval uue keskväljaku avapidu, kuhu on oodata nii kultuuriminister Indrek Saart kui esinema Koit Toomet koos Jorma Puusaagiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles