Põlva Serviti järelkasvule võimalust ei andnud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolajal vahetasid mõtteid Raiko Rudissaar (Põlva Serviti) ja Raivo Rudissaar (Coop Põlva).
Poolajal vahetasid mõtteid Raiko Rudissaar (Põlva Serviti) ja Raivo Rudissaar (Coop Põlva). Foto: Helin Potter

Külma kolmapäeva õhtul kohtus soojas kodusaalis Coop Põlva meistriliiga vaheturniiril Põlva Servitiga. Põlva käsipalliklubi esindusmeeskond Põlva Serviti oma järelkasvule Coop Põlvale võimalust ei andnud ning mäng lõppes nende võiduga 37 : 30.

«Mäng algas meie poolt rabedalt. Oli palju pallikaotusi. Kuid teisel poolajal olime enesekindlamad ja saime paremini mängu käima,» võttis mängu kokku Kaarel Raidmets, kes Coop Põlva tegemistest seoses kaitseväes viibimisega mõnda aega eemal olnud.

Saali kogunenud publik elas ühtemoodi kaasa nii Põlva Servitile kui Coop Põlvale. Seekord ei olnudki ühte lemmikut, elati kaasa omadele ning meeskonnad pakkusid publikule toreda mängu.

«Esimene poolaeg ei olnud Coopile kerge. Serviti põhikoosseis tegi oma, ajas mängu tempo üles ja sellega noored päris hästi hakkama ei saanud. Teisel poolajal mängisid Serviti poolel vahetusmehed ning Coopi noored said kohati isegi paremini hakkama kui esindusmeeskonna vahetusmehed, » leidis mõlema meeskonna treener Kalmer Musting.

Põlva Servitile tõid väravaid: Henri Sillaste 7, Hendrik Varul 6, Ülljo Pihus, Kristjan Muuga 4, Raiko Rudissaar, Henri Hiiend 3, Sander Sarapuu, Martin Gris1stsuk, Roman Aizatullov, Carl-Eric Uibo 2, Siivo Sokk, Anatoli Chezlov 1.

Coop Põlvale tõid väravaid: Tõnis Kase 6, Mihkel Muld, Alfred Timmo 5, Priit Jõks 4, Mathias Rebane, Markel Veiko 3, Marken Järv 2, Taniel Sermat, Sander Nemvalts 1.

Pühapäeval kohtub Põlva Serviti Balti liiga raames ZTR Zaparozhyega ja 1. märtsil Coop Põlva Mesikäpa hallis HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles