Kontserdil Harglas osales üle 120 inimese

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede, 23. veebruari õhtul tähistasid Taheva piirkonna inimesed Eesti Vabariigi 100 aasta juubelit hubase ja rõõmsa kontserdiga Hargla maakultuurimajas.

"Peamised märksõnad olid rõõm, hubasus ja kogukond. Suursündmuse ettevalmistusse olid kaasatud nii lasteaialapsed kui ka soliidsemas eas olevad kogukonnaliikmed. Ühiselt planeeriti, kavadati, kaunistati ja viidi kõik tegevused ellu," rääkis ettevõtmise üks korraldajaid Rasmus Onkel.

Kontserdil astusid üles Hargla kooli ja lasteaia pere, videode vahendusel edastasid omi arvamusi, mõtteid ja meenutusi piirkonna noored ja eakad, lava täitis tantsuga rahvatantsu segarühm Tuulispastel, pillilugude eest hoolitsesid MandoTrio ja Nina Leimlehner viiulil. Suupistete eest kandsid hoolt kokandusringi noored Silva Ranniku juhendamisel ja Hargla maanaiste klubi.

"Juubeliõhtu kõige rõõmustavam hetk oli see, et Hargla maakultuurimaja oli täis rahvast, kes nautis õhtud suure rõõmuga – kokku osales kontserdil enam kui 120 inimest," kinnitas Onkel. 

Kahjuks paljudele osalejatele valmistas tema sõnul aga tuska see, et uuest suurest ühisest vallast ei jõudnud piirkonna rahvast valla poolt tervitama sel tähtsal tähtpäeval kedagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles