Grete Gaim näeb Eesti laskesuusatamises uut tõusu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusataja Grete Gaim kinnitas intervjuus, et temast sai sportlane suurest armastusest suusatamise, talve ja lume vastu.
Laskesuusataja Grete Gaim kinnitas intervjuus, et temast sai sportlane suurest armastusest suusatamise, talve ja lume vastu. Foto: Liis Treimann / Postimees

Täna algavad Otepääl noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused laskesuusatamises. Homme kuus aastat tagasi oli just sellistel võistlustel võidukas viimaste aastate edukaim otepäälannast laskesuusataja Grete Gaim, kelle sõnul on tema kodupaigas maailma parimad võistlustingimused.

Kui olulise jõuprooviga noorte ja juunioride maailmameistrivõistluste puhul tegu on? Miks on üldse sportlasele oluline noorte ja juunioride klassis häid sooritusi teha?

Noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused on omavanuste suurim jõuproov. See on võistlus, kus kohal on omavanuste maailma paremik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles