GALERII: Otepääl anti suurvõistlustele avapauk

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna õhtul toimus Otepääl Tehvandi staadionil laskesuusatamise noorte ja juunioride MM-i avatseremoonia.
Põnev vaatepilt oli 37 koondise sissemarss. „See on koht, kus osalevate sportlastega saab esimest korda ka lähemalt tutvuda. Noorte endi jaoks on see kindlasti väga uhke tunne marssida staadionile, kandes uhkelt oma riigilippu,“ ütles tseremoonia juht Karel Kulbin.
 
Etteaste tegi bänd nimega Öed ehk saarlased Kristel Aaslaid, Tuuli Rand ja Teele Viira. „Nende šõuprogramm on täpselt sama särtsakas kui noored ise ja annab võistlustele kahtlemata mõnusa avalöögi,“ lausus Kulbin enne avatseremooniat.
 
Laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused toimuvad Otepääl 26. veebruarist 4. märtsini. Osalema oodatakse ligi 350 sportlast 37 riigist. Võistlused on pealtvaatajatele tasuta.
 
Teisipäeval külastab võistlusi ka president Kersti Kaljulaid. Ta elab kaasa kell 11 algavale naisjuunioride 12,5 km pikkusele individuaaldistantsile. Võistluse järel osaleb Kaljulaid ka naisjuunioride lilletseremoonial.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles