Hamburgerikiosk lõpetas pärast protestiaktsiooni oma tegevuse

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Protestiaktsioon tõi laupäeva ennelõunal kiirsöögikoha luugi ette sajad inimesed, peamiselt kohvi ostjad seisid kohati järjekorras.
Protestiaktsioon tõi laupäeva ennelõunal kiirsöögikoha luugi ette sajad inimesed, peamiselt kohvi ostjad seisid kohati järjekorras. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Võru Kagukeskuse parklas sügisel tegevust alustanud kiirsöögikiosk pani väikese käibe tõttu uksed kinni. Põlvast Võrru käinud kaupmees tegi kioski viimast korda lahti Eesti riigi juubelipäeval, mil müügiputka eest startis ligi 150 autot riigi aktsiisipoliitika vastaseks protestiks Lätti.

«Mõtlesin, et söögikoht töötab ennast talvega vaikselt sisse, kuid nii ei juhtunud. Kliente ei käinud ja käivet ei tekkinud,» rääkis kioskit majandanud Reet Siilbek. «Müüsin mõnel päeval vaid ühe hamburgeri, selle pärast polnud mõtet Põlvast Võrru tööle sõita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles