Rahvusvaheline advokaadibüroo avas Tõrvas kontori

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandeadvokaat Piia Kulm on praegu Lextali advokaadibüroo Tõrvas asuva Lõuna-Eesti osakonna ainus töötaja. Ta loodab, et nüüd, kus büroosse on võimalik sisse astuda ja nõu küsida, toob see kohalikele õigusnõu saamise lähemale.
Vandeadvokaat Piia Kulm on praegu Lextali advokaadibüroo Tõrvas asuva Lõuna-Eesti osakonna ainus töötaja. Ta loodab, et nüüd, kus büroosse on võimalik sisse astuda ja nõu küsida, toob see kohalikele õigusnõu saamise lähemale. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kui otsida eeskuju, kuidas töökohti Tallinnast välja tuua, siis Tõrvast selle leiab. Aasta algusest on seal avatud advokaadibüroo Lextal Lõuna-Eesti osakond, kus töötab vandeadvokaat Piia Kulm.

Tegelikult on Kulm aadressil Valga 2 asuva ärimaja teisel korrusel tegutsenud juba mullu oktoobrist, aga avalikustamist takistasid seni registreerimistegevused advokatuuris. Lextali büroo praegune kuumim tegevus on ilmselt sajandi kohtuprotsessiks tituleeritud Edgar Savisaare juhtum, kus Savisaart esindab Lextali vandeadvokaat Oliver Nääs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles