Serviti pidi tunnistama mulkide paremust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raske on võitude järel kaotust vastu võtta.
Raske on võitude järel kaotust vastu võtta. Foto: Helin Potter

Veebruarikuu viimase kolmapäeva õhtul kohtusid mulkide pealinnas Põlva Serviti ja Viljandi HC. Põnevusmängust väljusid võitjatena mulgid ja Põlva Servitil tuli vastu võtta kaotus 23 : 24, millega katkes Põlva Serviti sügisel alanud võitude seeria.

«Jäime hätta,» võttis Kalmer Musting kokku 24mänguse võitudeseeria katkestanud kohtumise. «Osa meeskonnast ei olnud end mänguks hästi häälestanud, kuigi eelnevalt sai põhjalikult räägitud ja toonitatud mänguks häälestatuse vajalikkusest. Jätkuvalt olime hädas 7 meetri karistusvisete realiseerimisel, suutsime 7 viskest realiseerida vaid 2. Olime hädas ka positsioonimänguga ja tagamängijate osa oli täna väga kahvatu.»

Musting tõdes, et vastaste väravavaht Rasmus Ots tegi väga kõva esituse, mis mõjutas ka oluliselt põlvalaste visete realiseerimist. «Viimasel minutil olime ka vähemuses ning vastane mängis oma mängu lõpu õnnestunumalt,» lisas ta.

Mäng näitas, et enne kevadet ja meistriliiga otsustavaid mänge pole miski veel selge. Kuigi ka Põlva Servitil olid oma võimalused ning vahelduva eduga ka juhiti mängu, sellest võiduks ei piisanud.

Carl-Eric Uibo 10 panustas lausa kümne väravaga. Henri Sillaste viskas neid 4, Kristjan Muuga, Hendrik Varul ja Roman Aizatullov 2, Sander Sarapuu, Henri Hiiend ning Siivo Sokk ühe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles