Lauri Roosi unistus: saada kogusse jalgpallilegendi autogrammiga kaart

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Roos tunnistab, et kuigi tal on juba peaaegu 10 000 hokimängijate ning 3000 jalgpallurite kaarti ning nende seas üks 250eurone ja üsna mitu üle 50eurost kaarti, ei saa ta enda kohta kollektsionäär öelda. Selle austava nimetuse saab alles 20 000 kaardini jõudmisel.
Lauri Roos tunnistab, et kuigi tal on juba peaaegu 10 000 hokimängijate ning 3000 jalgpallurite kaarti ning nende seas üks 250eurone ja üsna mitu üle 50eurost kaarti, ei saa ta enda kohta kollektsionäär öelda. Selle austava nimetuse saab alles 20 000 kaardini jõudmisel. Foto: Anne-Ly Roos

Aastal 1994, mil Eesti poodidesse tulid müügile profisportlaste kaardid, hakkas ka toona 18aastane põlvalane Lauri Roos oma raha 15 krooni kaupa NHLi hoki­kaartide vastu vahetama. Nüüd on hoki muutunud tal lausa harrastuseks, aga tookord ei osanud ta veel isegi uisutada.

Lemmikklubi oli tal juba olemas: Mighty Ducks of Anaheim. Selle meeskonna kaardid said kohe endale eraldi albumi. Kui Lauri Roos võitis 1999. aastal kaartide ostukampaaniaga reisi Vancouverisse Dallas Starsi ja Vancouver Canucksi mängule, ostis ta sealsest suveniiripoest meeneks oma lemmikmeeskonna särgi ning vimpli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles