Elupäästja medaliga autasustatud mees hakkas sarisüütajaks

Villu Päärt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu 3. aprilli õhtul tuli päästjatel sõita Holdresse kustutama Rein Järlovile kuuluvat sauna. Järgnes veel mitu kahtlast põlengut.
Mullu 3. aprilli õhtul tuli päästjatel sõita Holdresse kustutama Rein Järlovile kuuluvat sauna. Järgnes veel mitu kahtlast põlengut. Foto: arhiiv

Septembri keskpaik 2016. Tallinn, Kumu auditoorium. Õhkkond on pidulik. Õhus levib peenemate parfüümide hõngu. Klassikatäht Elina Netšajeva laulab. Hanno Pevkur, viimaseid kuid siseminister, kuigi ta seda veel ise ei tea, surub kätt. Tema kõrval on päästeameti peadirektor Kuno Tammearu.

Valgamaal Holdres elavad Ülle Järlov ja tema poeg Rene Järlov saavad Elupäästja medali, sest tõid tulest välja oma kodust mõnesaja meetri kaugusel elava Heiki, kelle kuur, panipaik ja seejärel ka elumaja ühel juuniõhtul süttisid. Järlovid äratasid ka Heiki naabermaja peremehe, sest tuli võinuks kõrvalhoonetele edasi kanduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles