Otepää volinik: vallavanema võim laristab rahva raha (2)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärgem unustagem, et aastaid tagasi juhtis Tamberg Sangaste valla saneerimise alla. Kas nüüd läheb nii ka Otepääl?» küsis Otepää volikogu liige Kuldar Veere.
«Ärgem unustagem, et aastaid tagasi juhtis Tamberg Sangaste valla saneerimise alla. Kas nüüd läheb nii ka Otepääl?» küsis Otepää volikogu liige Kuldar Veere. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Otepää volikogu liige Kuldar Veere tunneb muret, et vallavanem Kaido Tambergi juhitav võim laristab rahva raha. Tamberg aga ütleb, et urgitsev ussitamine ei ole koostöö meetod ning Veere on saanud Otepää asjade eest muretseda juba eelnevalt.

«Minuga seotud ettevõtted on Eestis edukad, sest on efektiivsed. Head töötajad peavad olema konkurentsivõimeliselt tasustatud ja niisama ei maksta kellelegi. Ainult nii on võimalik eraettevõtluses pikema aja jooksul ellu jääda,» ütles Otepää vallavolikogu liige, opositsiooni kuuluv reformierakondlane Kuldar Veere.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles