Aivar Leok tahab noored Leokid pöörasele võistlusele viia

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 100 aasta juubeli eel pälvis tulihingeline motospordi edendaja Aivar Leok Võrumaa teenetemärgi. Uhke märgi saajal tõotab tänavune aasta tulla eriti tegus.
Eesti Vabariigi 100 aasta juubeli eel pälvis tulihingeline motospordi edendaja Aivar Leok Võrumaa teenetemärgi. Uhke märgi saajal tõotab tänavune aasta tulla eriti tegus. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Sõmerpalu motoklubi juht Aivar Leok unistab sellest, et viia novembris kolm Leokite pere sõitjat võistlema Tšiili kuuepäevasele enduurole ehk mootorrataste kestussõidule.

«Minu ammune unistus on minna mainekale kuuepäevasõidule välja klubiga, kus sõidab kolm Leokit. Seni ei ole see sõitjate tiheda ajagraafiku tõttu õnnestunud,» rääkis Aivar Leok. «Sel aastal toimub võistlus aga novembris: selleks ajaks on poistel krossihooaeg läbi ja unistus peaks olema teostatav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles