Coop Põlva Kehrale vastu ei saanud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Rudissaar tegi küll väravas head tööd, kuid võiduks sellest ei piisanud.
Raivo Rudissaar tegi küll väravas head tööd, kuid võiduks sellest ei piisanud. Foto: Helin Potter / Käsipalliinfo

Meistriliiga vaheturniiril kohtusid Coop Põlva ja HC Kehra Horizon Pulp&Paper Mesikäpa hallis, kus seekord põlvakad külalisi üllatada ei suutnud ja pidid vastu võtma kaotuse 21:29 (10:14).

“Meid ei jagunud teiseks poolajaks. Kehra ajas mängutempo üles ja me ei suutnud sellega kaasa minna. Meie põhimehed väsisid ja vahetusmehi päris samal tasemel meil veel pole. Kuigi Raivo Rudissaar tegi väravas head tööd ja kaitse oli ka enam vähem, siis rünnakul jäime Kehrale alla, ” andis mängust ülevaate Alfred Timmo.

Külalised läksid kohe mängu alguses juhtima ja kuigi Coop Põlva noored võitlesid, siis ometigi viigini ei jõutud ja terve mäng kulges Kehra meeste dikteerimisel. Kuigi noored jõudsid meistriliiga vaheturniiril tugevamasse vahegruppi juba oma esimesel hooajal meistriliigas, siis tuleb meeles pidada, et meeskond koosneb peamiselt A ja B klassis võistlevatest noormeestest, kes südikalt võitlevad meeste meistriliigas. Põlva noored said tugeva mängu ja saadud kogemus tuleb edaspidi kindlasti kasuks.

Kehra väravasse viskasid väravaid: Priit Jõks 5, Mathias Rebane, Tõnis Kase 4, Kenneth Soo 3, Andreas Rikken 2, Raivo Rudissaar, Markel Veiko, Alfred Timmo 1.

15. märtsil kohtub Coop Põlva kodusaalis Viljandi HC-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles