Endine valgalane murdis Eesti DJde edetabelis esikümnesse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Brandlo on lavalaudu jaganud kuulsate artistidega. Pildil soojendab ta mullu detsembris Tallinnas Saksa tantsumuusikagruppi ItaloBrothers.
DJ Brandlo on lavalaudu jaganud kuulsate artistidega. Pildil soojendab ta mullu detsembris Tallinnas Saksa tantsumuusikagruppi ItaloBrothers. Foto: Andres Mets

Valgast pärit DJ Brandlo ehk Brandon Bogatšov on seekordses veebilehe EestiDJ.ee plaadikeerutajate edetabelis välja toodud saja seas kuuendal kohal ning ühtlasi on tema üritustesari popimate ürituste tabelis kolmandal positsioonil.

Lehekülg EestiDJ selgitab populaarseimad DJd välja igal aastal rahvahääletuse põhjal. Eelmisel korral võttis hääletusest osa 11 000 inimest. Kui möödunud aastal paigutas rahvas Brandlo 14. positsioonile, siis tänavu on noormees esikümnes.

Lisaks populaarsematele plaadikeerutajatele selgitab veebileht välja ka popimad ööklubid, üritused, raadiosaated ja rahvusvahelised DJd. Ürituste puhul valiti välja 10 parimat ning seal platseerus Brandlo kolmandale kohale oma raju klubimuusika ürituste sarjaga Volume333.

DJ Brandlo sõnul oli nii hea koht talle suur üllatus. Eriti üllatas teda kolmas koht ürituste tabelis, sest Volume333 pole veel aastatki tegutsenud.

Kaubanduse erialal õppiv Brandlo ei välistanud, et diskoriametist võib saada tema põhitöö ja sissetuleku allikas, kuid see tähendaks, et rohkem tuleb esineda suurtel üritustel. Tema enda korraldataval sarjal on järgmine pidu kavas kuuendal aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles