Kanepi kool teenis küpsiste müügiga ronimisseina

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanepi gümnaasiumi ronimissein.
Kanepi gümnaasiumi ronimissein. Foto: Erakogu

Kanepi gümnaasiumi õpilased kogusid küpsiste müügist üle 2500 euro, et rajada koolile ronimissein.

Idee käidi välja mullu augustis, mil mõeldi, kuidas koolielu põnevamaks ja muuta. Ühiselt leiti, et kuluks ära üks huvitav ronimissein.

Raha selleks otsustati koguda küpsiste müügist. Maiused valmistati liivataignast ning kaunistati killukesega Kanepi kihelkonna seelikumustrist. Oktoobrist jõuludeni tegid nii õpilased kui õpetajad müügitööd näiteks Kanepi ja Tartu jõululaadal, ERMi jõululaadal, Tartu Lõunakeskuse jõuluturul, Tallinnas lauluväljaku jõuluturul ja Ülemiste keskuses.

Alalised müügipunktid olid avatud koolimajas ning Kanepi kaupluses „Aid ja kodo“.

„Algatuses lõid kaasa pea kõik kooli õpetajad ja õpilased ja seda kõikides tööetappides - alustades toote väljamõtlemisest kuni turundus- ja müügitööni,“ ütles Kanepi gümnaasiumi füüsika õpetaja Kristel Uiboupin. „See ühendas inimesi ja läks paljudele korda.“

Ronimisseina ehitus läks maksma 2722 eurot, millest 2522 eurot kaeti küpsiste müügist ja annetajate abiga. Puudujääva 200 eurot kattis kool.

Esmaspäeval ootab Kanepi gümnaasiumi õpilasi ja õpetajaid ronimisseina pidulik avamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles