Kaks suursündmust oli plaanitud samale päevale

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem on «Laulukarusselli» maakondlik eelvoor Valgamaal toimunud nime all «Valgamaa laululaps». Sel aastal on Valga valla eelvooru nimi «Laulukarussell», kuna osalevad kuni 26aastased. Pildil «Valgamaa laululaps 2017» finaal Valga kultuurikeskuses.
Varem on «Laulukarusselli» maakondlik eelvoor Valgamaal toimunud nime all «Valgamaa laululaps». Sel aastal on Valga valla eelvooru nimi «Laulukarussell», kuna osalevad kuni 26aastased. Pildil «Valgamaa laululaps 2017» finaal Valga kultuurikeskuses. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Nii Valga valla laste lauluvõistlus kui ka Valgamaa tantsupidu Otepääl olid algselt plaanitud 17. märtsile. On lapsi, kes soovivad osaleda mõlemal, kuid Laulukarussell toimub Valga kultuurikeskuses, tantsupidu Otepääl Tehvandi suusahüppemäe juures.

«Miks peab laps valima?» küsis Lõuna-Eesti Postimehe toimetust külastanud murelik lapsevanem.

Vanemate mure jõudis ürituste korraldajateni ja seetõttu otsustas lauluvõistluse korraldaja, Valga kultuurikeskuse kultuuri- ja haridustööjuht Kaja Sisask Laulukarusselli päeva võrra edasi lükata. Seega leiab see nüüd aset 18. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles