Raskeid tööõnnetusi oli rohkem

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusvaldkonnas registreeriti mullu Eestis 339 tööõnnetust. Kuigi selle näitajaga ollakse tegevusalade võrdluses 7. kohal, on just selles valdkonnas õnnetused tihti väga ränkade tagajärgedega. Seetõttu hoiavad tööinspektorid ehitusplatsidel silma peal.
Ehitusvaldkonnas registreeriti mullu Eestis 339 tööõnnetust. Kuigi selle näitajaga ollakse tegevusalade võrdluses 7. kohal, on just selles valdkonnas õnnetused tihti väga ränkade tagajärgedega. Seetõttu hoiavad tööinspektorid ehitusplatsidel silma peal. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Eelmisel aastal juhtus Eestis 5184 tööõnnetust ehk 14 tööõnnetust päevas. Oma elu kaotas mullu Eestis tööpostil üheksa inimest.

Tööinspektsiooni teabeosakonna juhataja Kristel Abeli edastatud andmete põhjal võib rõõmu tunda selle üle, et Valga-, Võru- ja Põlvamaal mullu ükski inimene tööõnnetuses elu ei kaotanud. Üldine statistika siiski rõõmustamiseks põhjust ei anna: seda nii kogu Eesti ulatuses kui Lõuna-Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles