Valga südalinn peaks taas särama lööma

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõndagi valgalast on sel nädalal häirinud asjaolu, et kahel õhtul järjest ei põlenud tänavavalgustus kesklinnas:  Pärna puiesteel, Neulandi, Kesk ja Vabaduse tänaval.
Mõndagi valgalast on sel nädalal häirinud asjaolu, et kahel õhtul järjest ei põlenud tänavavalgustus kesklinnas: Pärna puiesteel, Neulandi, Kesk ja Vabaduse tänaval. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mõndagi valgalast on sel nädalal häirinud asjaolu, et kahel õhtul järjest ei põlenud tänavavalgustus kesklinnas:  Pärna puiesteel, Neulandi, Kesk ja Vabaduse tänaval. «Hirmus pime on, nagu kotis ela,» kurtis üks toimetuse poole pöördunud proua, kes avaldas samas imestust, et Pedeli-äärne valgustus töötab korralikult.

Juba täna õhtuks peaks probleem lahendatud saama ja kesklinn pimedal tänaval tuledes särama.

«Tänavavalgustuse haldajal on rikke põhjus välja selgitatud ning seda on asutud kõrvaldama,» kinnitas Valga vallavalitsuse meediaspetsialist Sirje Lemmik. «Tänavavalgustus saab korda kolmapäeva õhtuks.»

Tänavavalgustuse rikkest on võimalik kodanikel alati teatada telefoninumbril 5308 0253, mis on kirjas ka igal tänavavalgustuse postil asuval kleebisel. Rikete telefonile vastab Kalju Jänes ja riket asutakse kõrvaldama kohe info saamisel. Selle eest, et linn kenasti valge oleks, kannab hoolt AS Valga Vesi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles