Noormees jõudis viie sekka nii Võrus kui Riias

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel võistlushooajal näitas Gregor Lepik eriti säravaid tulemusi kolmikhüppes, siis viimastel võistlustel on ta silma paistnud kõrgushüppes ja kuulitõukes.
Kui eelmisel võistlushooajal näitas Gregor Lepik eriti säravaid tulemusi kolmikhüppes, siis viimastel võistlustel on ta silma paistnud kõrgushüppes ja kuulitõukes. Foto: Anneli Taul

Mitmekülgne Valga kergejõustiklane Gregor Lepik esindas Eestit kahel kõrgetasemelisel jõuproovil, mõlemal saavutas ta viienda koha.

Valga spordiklubi Maret-Sport esindaja Lepik kuulus Eesti koondisse Võrus peetud U18 vanuseklassi Balti lahtistel sisekergejõustiku meistrivõistlustel. Kõrgushüppes saavutas ta tulemusega 1.83 viienda koha. Jõuproovi võitis riikidest Läti, teine oli Leedu ja Eestil tuli leppida kolmanda kohaga.

Riia lahtistel sisemeistrivõistlustel kergejõustikus sai Lepik aga isikliku rekordiga kuulitõukes 13.24 meetriga viienda koha. Sama kohaga pidi ta leppima ka kõrgushüppes, kus ta saavutas tulemuse 1.81.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles