Telia tahab Lõuna-Eesti esinduste jätkamiseks leida partneri lähiajal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia Valga esindus
Telia Valga esindus Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Telekommunikatsiooniettevõte Telia plaanib leida sobiva partnerlahenduse Põlva ja Valga esinduste säilitamiseks paari nädala jooksul.

"Otsime lahendust, praegu on esindused avatud mingil määral vähendatud ajaga, aga samas vormis nagu nad varem olid. Paari nädala jooksul peaks selguma partner või partnerid," ütles Telia kommunikatsiooniüksuse direktor Katrin Isotamm BNS-ile.

Telia kodulehe andmetel on Valga esindus avatud teisipäevast reedeni kell 10-18 ning laupäeviti kell 10-15. Põlva esindus on avatud esmaspäevast reedeni kell 9-18.

"Kohalik kogukond andis meile tugeva signaali, et Telia kohalolek Põlvas ja Valgas on oluline. Suhe ja koostöö kohalike kogukondadega on meile oluline ja otsime praegu aktiivselt partnereid, kellega koostöös saaksime Telia esindatuse nii Põlvas kui Valgas säilitada ka edaspidi. Kuni uue lahenduse leidmiseni vähenevad mõningal määral esinduste lahtiolekuajad," ütles Telia Eesti ärikliendiüksuse direktor Tarmo Kärsna jaanuaris.

Telia alustas jaanuaris tööd selle nimel, et leida partner või partnerid, kellega koostöös saaks Telia endiselt regiooni kohale jääda. Täpsed lahendused on lahtised, kaalumisel on erinevad võimalused ning arutusel erinevad koostöömudelid.

"Hetkel on kõige olulisem see, et Telia ei kao piirkonnast kuhugi. Oleme siiralt tänulikud nii oma klientidele kui kohalikule kogukonnale selge sõnumi eest, et Telia kohalolek Põlvas ja Valgas on sedavõrd tähtis," lisas Kärsna.

Telekommunikatsiooniettevõte Telia otsustas sulgeda jaanuarikuu lõpus külastajate vähesuse tõttu esindused nii Põlvas kui ka Valgas. Otsus pälvis laia kriitikat, mistõttu otsib ettevõte võimalusi, kuidas esindused avatuna hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles