Politsei peab võõramaa kurjategijaid taltsutama kiirkorras

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaalaste turvalisuse eest hoolitsevad teiste seas Kagu politseijaoskonna juhtivuurija Toomas Joakit (vasakult), Lõuna ringkonnaprokuratuurist abiprokurör Valdo Gerassimov, pressinõunik Kauri Sinkevicius ja ringkonnaprokurör Milvi Väin ning Kagu jaoskonna piirkonnavanem Robert Kõvask.
Valgamaalaste turvalisuse eest hoolitsevad teiste seas Kagu politseijaoskonna juhtivuurija Toomas Joakit (vasakult), Lõuna ringkonnaprokuratuurist abiprokurör Valdo Gerassimov, pressinõunik Kauri Sinkevicius ja ringkonnaprokurör Milvi Väin ning Kagu jaoskonna piirkonnavanem Robert Kõvask. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Välisriigist tulevad kurjategijad teevad Valga politseile omajagu peavalu, kuna neid on kohati raske tabada isegi koduriigi korravalvuritel.

Kagu politseijaoskonna juhtivuurija Toomas Joakit ütles, et piiriülese kuritegevuse puhul tuleb politseil kõiki menetlusi kiirendada, kuna kohtu loata ei tohi isikut Eestis kinni pidada kauem kui 48 tundi. Eelkõige tuleb piirilinnas tegelda Lätist saabuvate kurjategijatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles