Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Tallinlased saavad Võrumaa meki suhu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Võrumaalt võetakse tallinlaste tarbeks kaasa mitu juustukera ja muud head-paremat kohalikelt käsitöötoidu tootjatelt.
Võrumaalt võetakse tallinlaste tarbeks kaasa mitu juustukera ja muud head-paremat kohalikelt käsitöötoidu tootjatelt. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Kümmekond Võrumaa toidutootjat tutvustab homme Eesti vabaõhumuuseumi Kolu kõrtsis Uma Meki minilaadal pealinlastele Võrumaa toite.

«Üks asi on ennast tuulutada ja oma kaupa tutvustada, kuid teisalt on Tallinnas palju venekeelseid inimesi, kelleni me pole oma toodetega veel jõudnud,» rääkis Võrumaa toiduvõrgustiku koordinaator Esta Frosch.

Ühes minilaadaga on vabaõhumuuseumis avatud Võrumaa puhvet, kus toekaid kõrtsitoite vaaritab Hämsa kõrtsi perenaine Ulvi. Tegemist on esimese toidupäevaga sarjast «100 kokka köögis», mille käigus tutvustatakse Eesti piirkondade toite.

Tagasi üles