Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Restoranis algab sõprade aasta

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
GMP peakokk Koit Uustalu teeb õhtusöögi koos värvikate külalistega.
GMP peakokk Koit Uustalu teeb õhtusöögi koos värvikate külalistega. Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

GMP Pühajärve restoranis on algamas sari «GMP sõprade aasta».

Nimelt tähistab Pühajärve kaldal asuv restoran Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva koos oma sõpradega. Kuuel kevad- ja sügiskuu laupäeval tulevad külla vahvad ja värvikad tegelased.

GMP peakokk Koit Uustalu teeb nendega koos õhtusöögi meelelahutusliku programmiga, räägitakse ka toidust ja kultuurist.

Tagasi üles