Intervjuu: Külm ilm tõi Võrumaal kaasa tulekahjude laine

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaa päästepiirkonna juhataja Kaino Zilmeri sõnul on paljude kodude tuleohutumaks muutmiseks tarvis raha, aga ka suhtumise muutmist.
Võrumaa päästepiirkonna juhataja Kaino Zilmeri sõnul on paljude kodude tuleohutumaks muutmiseks tarvis raha, aga ka suhtumise muutmist. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrumaal viimaste nädalate jooksul puhkenud suured tulekahjud sunnivad küsima: kas meie kodud on piisavalt turvalised? Lõuna päästekeskuse Võrumaa päästepiirkonna juhataja Kaino Zilmeri sõnul on probleeme tuleohutusega paljudes elupaikades.

Võrumaal on tänavu tules hävinud mitu elumaja, kahju on kandnud üks mööblivabrik ja on olnud teisigi tuleõnnetusi. Mis on juhtunud?

Eks paljuski ole see asjaolude kokkulangemine, kus oma osa ka külmal ilmal – köetakse rohkem ja siis löövad välja küttesüsteemide nõrgad kohad. Või ollakse kütmisel lihtsalt hooletu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles