Skandaaliga ametist lahkunu töö võtab üle Riho Raave

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Raave
Riho Raave Foto: Erakogu

Omastamiskahtluse tõttu ametist lahkunud Tartu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Boris Goldmani asemel saab uueks juhatajaks Riho Raave, kes töötab praegu haridus- ja teadusministeeriumis nõunikuna kohalike omavalitsuste alal. Raave asub Tartu linnavalitsuses tööle 30. mail, teatas Tartu linnavalitsuse pressiesindaja.

Raave on sündinud 1960. aastal Viljandis. 1989. aastal lõpetas ta Tartu Ülikooli õigusteaduskonna. Seejärel juhtis ta järgemööda kolme Valgamaa valda: aastatel 1989–96 oli ta Tõlliste, 1996–99 Pühajärve ja 1999–2001 Otepää vallavanem. Pärast seda asus ta tööle haridusministeeriumisse.

Seejuures viidi Raave eestvedamisel aastatel 1998–99 läbi Otepää linna ja Pühajärve valla ühinemine.

Viimastel kohaliku omavalitsuse valimistel kandideeris parteitu Raave valimisliidu Meie Otepää nimekirjas Otepää vallavolikogusse.

Raave eelkäija Boris Goldman esitas 30. märtsil lahkumisavalduse ja Tartu linnavalitsus vabastas ta ametist. Kahtlustuse järgi omastas Goldman koos alluvaga edukate õpilaste ja õpetajate premeerimiseks ette nähtud Tartu ja Tallinna Kaubamaja kinkekaarte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles