Galerii: Üleannetuse perepäev Põlvas köitis nii suuri kui väikeseid

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teist aastat järjest leidis täna igas Eesti maakonnas aset üle-eestiline heategevusüritus, kui toimusid Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondi Üleannetuse perepäevad. Nii kogus fond annetusi arendavaid teraapiaid vajavatele puuetega lastele.

Lõuna-Eesti Postimees käis Põlvas, kus perepäev toimus kolmes eri kohas. Esinesid ansamblid Sinu Naine ning Seelikukütid ja Ülar Kõrge. Kohal olid ka tantsutrupp Õietolm, õhupallimeistrid, näomaalijad ja mustkunstnik. Toimus õnneloos, mõõtu sai võtta paberlennukite täpsuslennutamises jpm. Päeva juhtisid Lahedad Mutid Lahedalt, Margo Mitt ja Anne Ots.

Vaata galeriist, mida põnevat Põlvas perepäeval tehti!

Kõigis 15 maakonnakeskuses toimunud üritustel pakuti osalejatele võimalust meelt lahutada, meeleolukalt annetada ning tuntud artistide kontserte nautida.

Üle-eestilised perepäevad on osa lastefondi käimasolevast kampaaniast Üleannetus. Kampaania eesmärk on koguda 120 000 eurot, mis võimaldab fondil toetada arendavate teraapiatega kolme aasta jooksul 35 raskelt haiget last.

Kampaaniaga soovitakse lisaks annetuste kogumisele edastada sõnumit, et erivajadustega lapsi kasvatavad pered on oodatud toetuse saamiseks lastefondi poole pöörduma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles