Kääriku kihas kaluritest ja kummikuhoki mängijatest

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talispartakiaadil mängiti ka kummikuhokit.
Talispartakiaadil mängiti ka kummikuhokit. Foto: Eesti Firmaspordi Liit

Talispartakiaadi teisel võistluspäeval koondusid võistlused Otepää valda Kääriku järvele, kus esmalt prooviti õnne kalapüügiga ning jätkati karastava suplusega.

Kalapüügivõistlusel selgitati parimad välja püütud kalade kaalu alusel. Pärast nelja tundi selgus, et suurima kalasaagi on välja tõmmanud Danske Spordiklubi. Õhtuse kalaroa lootuses on ka Orkla Eesti AS ning Lennuliiklusteeninduse AS esindajad, teatas talispartakiaadi korraldaja Eesti Firmaspordi Liit.
 
Kalade meelitamiseks kasutasid osalejad erinevat sööta, näiteks prooviti nii kärbse vastseid kui ka punast maisi.
 
Kui õngitsejad juba väsima hakkasid, sättisid end vette talisuplejad. Enne taliujumist kinnitasid korraldajad, et kuigi talisuplusbasseini ümbritseb jää, olevat vesi kõvasti plussis. Esimesed huvilised kogunesid kõhklevalt, kuid peagi oli suplushuviliste rivi pikk.
 
Samal ajal peeti järve ääres tuliseid pallilahinguid: kavas olid talivõrkpall, talijalgpall ning ka kummikuhoki. Hokis kasutati hokilitri asemel tennisepalli ning jäähokiuiskude asemel olid kummikuid. 
 
Sportlike ettevõtete „Talispartakiaad 2018“ toimus reedest pühapäevani Otepääl ja Käärikul. Kolme päeva jooksul pani ennast proovile 360 osalejat.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles