Manfredi pillivõluritele jääb kolmest duurist väheks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muusikakooli jazz-funk-blues-bändi Man­fred moodustavad Egnar Hernits trummidel (vasakult), Taido Purason klahvpillidel ning Ott-Mait Põldsepp kitarril ja bassil. Ansambel tegutseb muusikakooli klaveriõpetaja Helin Karja juhendamisel.
Valga muusikakooli jazz-funk-blues-bändi Man­fred moodustavad Egnar Hernits trummidel (vasakult), Taido Purason klahvpillidel ning Ott-Mait Põldsepp kitarril ja bassil. Ansambel tegutseb muusikakooli klaveriõpetaja Helin Karja juhendamisel. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valga muusikakooli bänd Manfred pole tegutsenud veel aastatki, aga on juba pälvinud tunnustust nii siin- kui sealpool piiri.

Instrumentaalset džässi, bluusi ja funk’i mängiva bändi pani mullu septembris kokku Valga muusikakooli klaveriõpetaja Helin Karja. Koosseisu kuuluvad Taido Purason (klaver), Ott-Mait Põldsepp (kitarr ja bass) ning Egnar Hernits (trummid).

Kuigi tegutsetud on vaid pool aastat, on ansamblil ette näidata mitu auhinda. Märtsi algul naasid nad Lätist kõrge tasemega festivalilt Ventspils Groove kolmanda kohaga 20 bändi hulgas. Koolijazzil Viljandis said nad tänavu parima bändi tiitli ning mulluselt noortebändide festivalilt Novemberfest Otepääl parima instrumentaalse esituse eripreemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles