Kaks Valgamaa kooli saavad mööblifirmalt kingituse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ISKU andis võitjaks osutunud koolidele auhinna üle pidulikul auhinnatseremoonial.
ISKU andis võitjaks osutunud koolidele auhinna üle pidulikul auhinnatseremoonial. Foto: Arttu Karvonen

Vabariigi aastapäeva puhul kinkis mööblifirma ISKU Baltics OÜ viiele Eesti koolile sisustust. Uue klassiruumi jagu mööblit said ka Valga Priimetsa kool ja Otepää gümnaasium.

Möödunud aasta 30. novembrini oli Eesti koolidel võimalik osaleda ISKU EV100 algatuses „Igale lapsele korralik mööbel!“. Konkursil uue klassiruumi mööbli saamiseks osales 216 kooli üle Eesti, viis uue sisustuse saavat kooli loositi välja 28. veebruaril.

4500 euro väärtuses mööblit võitsid Kaarli kool, Koeru keskkool, Otepää gümnaasium, Pala kool ja Valga Priimetsa kool.

Sisustus jõuab koolidesse selle aasta jooksul. Tingimata ei pea see olema klassiruumi mööbel, koolid võivad soovi korral valida ka puhkeruumi või muud sisustust. „Iga kool valib ise endale mööbli, mida nad hetkel vajavad. Kas nad vajavad tavaklassi või arvutiklassi mööblit, on täna veel läbirääkimisel,” ütles ISKU Baltics OÜ büroo- ja koolimööbli osakonna juhataja Riina Erkmaa.

Rahaline väärtus kingitusele kujunes firma müügikäibelt. Ajavahemikus 24.11.2017 – 24.02.2018 läks iga ettevõttest tehtud ostu summalt Eesti üldhariduskoolide õpikeskkonna hüvanguks kolm protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles