Piirivalvurid konfiskeerisid Venemaa kodanikelt antiradarid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antiradar. Foto on illustratiivne.
Antiradar. Foto on illustratiivne. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Teisipäeval, 13. märtsil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõidukit Renault, kust avastasid antiradari, mille omamine ja kasutamine on Eestis keelatud. Mõned tunnid hiljem kontrollisid piirivalvurid samas piiripunktis sõidukit Lexus, kust avastati samuti antiradar.

Renault roolis olnud Venemaa kodanikule koostati väärteoprotokoll, seade eemaldati sõidukist ning mehel lubati sõitu jätkata.

Mõned tunnid hiljem kontrollisid piirivalvurid samas piiripunktis sõidukit Lexus, kust avastati samuti antiradar. Sellelegi Venemaa kodanikule koostati väärteoprotokoll, seade võeti ära ning mehel lubati seejärel edasi sõita.

Sama päeva õhtul kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaa kodanikku ning selgitasid, et tal puuduvad dokumendid põhjendamaks Eestis viibimise asjaolusid. Mehel tõkestati riiki sisenemine ja ta suunati tagasi Venemaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles