Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Galerii: Valga turul uksed avanud bistroo pakub kodutundega valmistatud toitu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Valga turu lihamajana tuntud hoones alustas tööd bistroo Gurmann, mis pakub koduste retseptide järgi tehtud toitu saiakestest šnitslini.

Kuigi ametlik avamine oli täna, on söögikoht turul plekkhoones tegutsenud juba nädal aega. Bistroo paikneb maja Vabaduse tänava äärde jäävas otsas. Eelkõige keskendub toidukoht kaasatellimisele ja -ostmisele, kuid kohapeal on külastajatele ka kolm lauda koos pukkidega.

Silma jäävad bistroos eelkõige mitmesugused saiakesed ja koogid, aga menüü on rikkalikum. Sealt leiab nii pitsa, friikartulid, pelmeenid kui ka pannkoogid. Edaspidi peaks menüü veelgi laienema.

Tagasi üles