Süüdimatud parkijad panid Valga haigla parkimiskorda muutma

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigla taga asuv parkla on nüüdsest mõeldud kaupa transportivatele autodele ja haigla personalile. Peatuda võivad seal ka külastajad, aga parkimiseks on vaja haigla kirjalikku luba.
Haigla taga asuv parkla on nüüdsest mõeldud kaupa transportivatele autodele ja haigla personalile. Peatuda võivad seal ka külastajad, aga parkimiseks on vaja haigla kirjalikku luba. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valga haigla avastas, et inimesed pargivad oma auto päevaks haigla juurde ja lähevad siis mujale tööle. Et kohti vabastada, on nüüd parkimine rangemalt reguleeritud.

Siiani võisid Valga haigla külastajad parkida nii Kuperjanovi tänava äärsesse parklasse kui ka parklasse haiglahoone taha. Selgus aga, et võimalust parkida kasutavad ka need, kes haiglat ei külastagi ja seetõttu jäi aeg-ajalt vabadest kohtadest puudu.

«Oleme avastanud, et teiste ettevõtete töötajad jätavad auto meie parklasse ja lähevad kuskile mujale. Näiteks Enicsi (elektroonikatootja – toim) buss käib Elvast. Inimene pargib meie parklasse ja läheb selle bussi peale. Teine on puiduettevõte,» ütles haigla haldusjuht Raul Vatsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles