Konihunnik süütas aknaraami

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrus Petseri tänaval tuli kortermajast suitsu. Päästjad selgitasid, et suitses maja aknalauale kuhjatud konihunnik ning tuld oli veidi võtnud ka aknaraam.
Võrus Petseri tänaval tuli kortermajast suitsu. Päästjad selgitasid, et suitses maja aknalauale kuhjatud konihunnik ning tuld oli veidi võtnud ka aknaraam. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Neljapäeval, 15. märtsil kella 16.39 ajal teatati, et Võrus Petseri tänaval tuleb kortermajast suitsu. Päästjad selgitasid, et suitses maja aknalauale kuhjatud konihunnik ning tuld oli veidi võtnud ka aknaraam.

Põleng kustutati. Päästjad juhivad tähelepanu, et hooletu suitsetamine on sageli raskete tulekahjude põhjuseks. Konid tuleb kustutada tuhatoosi, veel ohutum on need visata veega purki.

Samal päeval kella 13.49 ajal suitses Võrus Roosi tänaval prügikastis ära visatud kuum tuhk. Päästjad kustutasid põlengu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles