Coop Põlva võitles, kuid jäi Viljandile alla

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathias Rebane panustas mängus kuue väravaga, kuid võiduks ainult sellest ei piisanud.
Mathias Rebane panustas mängus kuue väravaga, kuid võiduks ainult sellest ei piisanud. Foto: Helin Potter

Käsipalli meistriliiga vaheturniiril kohtusid Coop Põlva ja Viljandi HC. Hoolimata noorte põlvakate südist võitlusest, tuli Coop Põlval seekord vastu võtta kaotus 27 : 30.

«Noored tegid korraliku partii. Lõpptulemus on normaalne ja mäng ise oli ka mitmekesine,» andis treener Kalmer Musting esmase hinnangu.

Kui saalis olnud publik sai kaasa elada noorte edule nii esimesel poolajal kui ka teise poolaja alguses, siis umbes 40. minutil hakkas mängu kulg muutuma. Alfred Timmo teenis 42. mänguminutil kolmanda kaheminutilise karistusega punase kaardi ning eemaldati mängust. Coop Põlva vahetusmeeste pingilt ei ole aga paraku Timmole väärilist asendusmeest võtta.

Samuti mõjutasid mängu käiku meeskonnale määratud kuus kaheminutilist karistust, mistõttu mängiti 60minutilises mängust 12 minutit vähemuses.

«Noorte panusest jäi väheseks, mängu võitmiseks peab panus kogu mängus olema suurem. Kui Mathias Rebase panus oli hea, siis Alfred Timmolt ja Tõnis Kaselt ootasin suuremat panustamist, kohati oli nende sooritus nõrk,» tunnistas Musting.

Ta nentis, et kui esimesel poolajal mulkide väravavaht Rasmus Ots eriti ilma ei paistnud, siis teisel keeras Ots värava kinni.

«Ja eks meil tekkis väsimus ning tunda andis ka noorte mängijate kogemuse puudus võrreldes vastase kogenud mängijatega. Rõõmustab, et eriti esimesel poolajal oli praaki vähe ning paistsime silma hea realiseerimisega, kuid kahjuks ei suutnud me teisel poolajal sama sooritusega jätkata. Ka viskele mineku kohad ei olnud kõige paremad ja jäi puudu täpsusest,» võttis Musting võiduvõimalustega mängu kokku.

Pingelises mängus panustas Põlva meeskonna poolelt värvatega seitse meest: Mathias Rebane 6, Andreas Rikken 5, Tõnis Kase, Priit Jõks ja Markel Veiko 4, Mihkel Muld 3 ja Alfred Timmo ühega.

Coop Põlval on veel enne veerandfinaali jäänud kaks tugevat mängu. Järgmisel kahel nädalal kohtutakse nii Põlva Servitiga kui ka HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga, millest noor meeskond loodab hankida maksimaalse tulu. Meeskonnas toimuvad juba tõsised ettevalmistused veerandfinaaliks.

Coop Põlva ja Põlva Serviti omavaheline kohtumine leiab aset juba 21. märtsil Mesikäpa hallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles