Serviti pääses ainsana Eestist Balti liiga finaalturniirile

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti mängujuht Anatolii Chezlov (punases) võitles meeskonna eest nii kaitses kui rünnakul ning viskas meeskonna parimana 10 väravat.
Põlva Serviti mängujuht Anatolii Chezlov (punases) võitles meeskonna eest nii kaitses kui rünnakul ning viskas meeskonna parimana 10 väravat. Foto: Helin Potter

Kui Põlva Serviti nädal tagasi Balti liiga veerandfinaali esimeses kohtumises HC Kehra Horizon Pulp&Paperit ülekaalukalt võitis, ei osanud keegi ennustada, et korduskohtumisel tuleb vastu võtta kaotus 27 : 29.

«Midagi positiivset ei ole mängu kohta öelda. Pallikaotused, valesöödud, kaitsesse tagasi ei jõudnud,» oli Serviti mängija Henri Sillaste kokkuvõte mängust.

Korduskohtumine pakkus emotsioone nii mängijatele, treeneritele kui ka saali tulnud publikule. Ergutati mängijaid võitlema ja näidati nii rahulolu kui rahulolematust mängu käigu suhtes.

«Ei saa täna mänguga rahul olla. Esimene poolaeg oli veel enam vähem normaalne: kuigi korraliku tehnilise praagiga, suutsime mängu seisu enda kasuks hoida. Teisel poolajal asi ei paranenud ning tunda oli vastase värskust ja tahet võidelda,» tõdes Serviti peatreener Kalmer Musting.

«Olime läbivalt hädas vastase kiirrünnakutega, mida meie valesöödud ka soosisid ning millega me ise vastata eriti ei suutnud. Kahjuks ei realiseerinud kõik mehed end mängus enda taseme kohaselt, mistõttu oli mäng kahvatu,» lisas Musting.

Korduskohtumises panustas Anatolii Chezlov 10, Henri Sillaste 5, Carl-Eric Uibo 4, Henri Hiiend, Hendrik Varul ja Kristjan Muuga 2 ning Sander Sarapuu ja Roman Aizatullov 1 väravaga.

Kaotusest hoolimata tagas Põlva Serviti ainukese Eesti klubina edasipääsu Balti liiga finaalturniirile. Turniir peetakse 14.–15. aprillil Põlvas Mesikäpa hallis, kus poolfinaalis läheb Põlva Serviti vastamisi Ukraina klubi ZTR Zaporozhyega.

Kuid enne Balti liiga finaalturniiri jätkab Serviti mängudega koduses meistriliiga vaheturniiril ja kohtub kolmapäeval oma järelkasvumeeskonna Coop Põlvaga Mesikäpa hallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles