Piltuudis: Kas Benedict Cumberbatch käis Karulas matkamas? (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaloolises Karula kihelkonnas tehtud pildilt paistab, justkui oleks kuulus inglise näitleja Benedict Cumberbatch (vasakul) nautinud päikeselist päeva Valgamaal Lüllemäe kandis Uma Pido matkal.
Ajaloolises Karula kihelkonnas tehtud pildilt paistab, justkui oleks kuulus inglise näitleja Benedict Cumberbatch (vasakul) nautinud päikeselist päeva Valgamaal Lüllemäe kandis Uma Pido matkal. Foto: REUTERS/Bobby Yip; Külli Leola

Lõuna-Eesti Postimehele jäi silma üks Uma Pido matkal Karula kihelkonnas tehtud laupäeval tehtud foto, millelt jääb kangesti mulje, et matkast võttis osa maailmakuulus inglise näitleja Benedict Cumberbatch.
 

Matka korraldaja kinnitas luuletaja Contra osavõttu, kuid Cumberbatchi nad ei maininud. Igaüks saab ise otsustada, kuivõrd suur sarnasus on.

Cumberbatch mängib nimiosa seriaalis Sherlock ja on tuntud ka filmidest nagu Imitation Game, Doctor Strange ja Star Trek Into Darkness.

Uma Pido matkasarja seekordne matk viis osavõtjad kõndima Lüllemäe kanti ajaloolisesse Karula kihelkonda.

Karula kihelkonna matka kangelasteks olid kaunis Karula kuppelmaastik ja selle kihelkonna üks kuulsamaid poegi, Riigikogu liige, haridusminister aastatel 1925–1927 ja välisminister 1928–1931, kirikuõpetaja ja jutuvestja Jaan Lattik.

Originaalfoto Uma Pido matkalt.
Originaalfoto Uma Pido matkalt. Foto: Külli Leola
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles